Staat jouw vacature er niet tussen?

Doe dan een open sollicitatie!

Werken bij Melis Logistics!

Met passie samen groeien

Betrouwbaar en flexibel. Dat is waar wij als Melis Logistics voor staan. Zowel voor klanten als voor medewerkers staan wij klaar om een helpende hand te bieden waar en wanneer dat nodig is. Geen dag is bij ons hetzelfde. Dat klinkt cliché, maar het is wel waar! We weten nooit wat er op ons pad komt en grijpen flexibel de kansen die we tegenkomen. Zie jij jezelf dat ook wel doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Recente vacatures

Geen geschikte vacature gevonden?

Ontdek de mogelijkheden bij Melis Logistics

We zetten graag een extra stap om u te overtuigen van onze kwaliteiten.

Een vaste klantenkring, maar ook spontane ondernemingen

We laten onze familie niet vallen. En daar horen onze klanten ook bij. We zijn betrouwbaar als het aankomt op snelle levering van de juiste producten. Wij leveren de goederen van de klant op de afgesproken locatie en tijdstippen. Dit alles doen we zonder onze flexibiliteit te verliezen. Toch naar een andere plaats? Of komt een andere tijd de klant beter uit? Dan zetten we alle hens aan dek om de wensen van de klant te vervullen. Geen zorgen, je staat er niet alleen voor. Als familie zorgen we samen dat alles tot een goed einde komt.

Een hecht team, zowel op kantoor als daarbuiten

We zien ons zelf graag als een echt familiebedrijf. Ondanks dat we niet allemaal dezelfde achternaam delen, voelen we ons wel als een familie. We staan voor elkaar klaar en zijn open in onze communicatie. Kan je wel een extra hand gebruiken? Dan staan er altijd collega’s klaar die je graag helpen. Wees dus niet bang om bij je collega’s om hulp te vragen. Problemen? Dan zetten we er samen de schouders onder om tot het beste resultaat te komen. Eén voor allen, en allen voor één!

Wij groeien, groei jij mee?

Heb je al vele jaren ervaring in je portfolio? Of ben je net begonnen in het vak? Wij helpen je graag om nóg verder te komen. Je bent nooit uitgeleerd en we dagen elkaar graag uit om grote hoogtes te bereiken. Binnen onze eigen Melis Academy zijn er kansen genoeg om je verder te ontwikkelen binnen de transport-industrie. Daarbij vergeten we natuurlijk ook onze toppers op kantoor niet, die op andere manieren iedere dag kunnen leren. Ben jij toe aan de volgende stap? Dan gaan we er samen voor zorgen dat je daar terecht komt. We groeien als bedrijf, maar willen onze medewerkers de kans bieden om minstens net zo hard te groeien in hun persoonlijke carrière.</

Wil je meer weten? Kom kennismaken!

Wil je eerst eens kennismaken voordat je solliciteert? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan bespreken we samen wat jouw wensen zijn en hoe wij daarbij kunnen aansluiten. We maken graag eens een praatje zodat jij een beter beeld hebt bij wie wij zijn. Je wilt natuurlijk wel op je plek zitten bij een passende baan. Een goede klik is voor ons beiden belangrijk. Hopelijk tot snel!

Vacatures per categorie

Transport
Warehouse
Kantoor
Melis Academy

Collega vertelt

Onze collega’s nemen je mee voor een blik achter de schermen

Leuk en dynamisch bedrijf

Bob

Ik zou mensen aanraden om bij Melis te komen werken, het is een leuk, dynamisch bedrijf en er is veel te doen.

Lees verder

Ben je enthousiast en zou je graag voor melis willen werken?