Staat jouw vacature er niet tussen?

Doe dan een open sollicitatie!

Vacatures Benelux & Ruhrgebied vrachtwagenchauffeur

Werken bij een hecht familiebedrijf Goed onderhouden wagenpark Groei met ons mee

Leer meer over onze Benelux & Ruhrgebied vrachtwagenchauffeur vacatures

Heb je een C-rijbewijs en/of een CE-rijbewijs en droom je van een carrière als Benelux en/of Ruhrgebied vrachtwagenchauffeur? Bij Melis Logistics hebben we boeiende vacatures die vragen om ervaren of minder ervaren chauffeurs met een C-rijbewijs en/of CE-rijbewijs. Wij verwelkomen graag gemotiveerde chauffeurs in ons team. Ontdek hier meer over de mogelijkheden binnen onze internationaal vrachtwagenchauffeur vacatures.

Werken als Benelux en/of Ruhrgebied vrachtwagenchauffeur

Als Benelux en/of Ruhrgebied vrachtwagenchauffeur bij Melis Logistics krijg je de kans om door de Benelux en/of Ruhrgebied te rijden en vracht te vervoeren voor onze klanten. Onze moderne vloot is uitgerust met geavanceerde transportsoftware om je werk efficiënter te maken. Werken als internationaal vrachtwagenchauffeur bij Melis Logistics biedt de ideale omgeving voor ervaren chauffeurs.

Ontdek de mogelijkheden bij Melis Logistics

We zetten graag een extra stap om u te overtuigen van onze kwaliteiten.

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit?

Je dag begint vaak vroeg als Benelux en/of Ruhrgebied vrachtwagenchauffeur bij Melis Logistics. Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen, het bijhouden van de administratie en het onderhouden van contact met onze planning. Of je nu een rit hebt naar Luxemburg of een bezoek brengt aan onze Zuiderburen, onze vacatures bieden diverse mogelijkheden binnen de Benelux en het Ruhrgebied.

Voor ieder een passende functie

We begrijpen dat elke chauffeur zijn eigen voorkeuren heeft. Daarom bieden we verschillende soorten internationaal vrachtwagenchauffeur vacatures aan. Bij Melis Logistics is er altijd een functie die bij jou past.

Een passie voor het vak

Werken als internationaal vrachtwagenchauffeur vereist een speciale passie voor de transportsector. Bij Melis Logistics hechten we veel waarde aan jouw enthousiasme voor de uitdagingen en verantwoordelijkheden die het chauffeursvak met zich meebrengt. Als je gedreven bent en graag deel wilt uitmaken van ons team, dan is dit de juiste plek voor jou. Ontdek welke eigenschappen we waarderen bij onze chauffeurs en waarom passie zo belangrijk is.

Werken bij Melis

Hoewel je als Benelux en/of Ruhrgebied vrachtwagenchauffeur veel tijd op de weg doorbrengt, zul je je bij Melis Logistics nooit eenzaam voelen. “Samen” is een van onze kernwaarden, die we op verschillende manieren in de praktijk brengen. Nieuwe medewerkers krijgen bijvoorbeeld begeleiding van ervaren mentorchauffeurs tijdens hun eerste werkdagen. Zo leer je Melis Logistics op een prettige manier kennen en voel je je snel thuis in ons team.

Goede arbeidsvoorwaarden als basis

Bij Melis Logistics bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden als basis voor al onze medewerkers. We geloven dat goede arbeidsvoorwaarden en omstandigheden essentieel zijn voor een gezonde en gelukkige werkomgeving. Daarom beschikken we over een modern wagenpark met goed onderhouden vrachtwagens, afwisselende routes binnen de Benelux en klanten, en volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei. We streven naar een hechte en gezellige werksfeer binnen ons team.

Melis Academy

Heb je nog geen C-rijbewijs en/of CE-rijbewijs maar wil je graag aan de slag als internationaal vrachtwagenchauffeur? Dat is geen enkel probleem. Bij Melis Logistics hebben we de Melis Academy, waar we je kunnen opleiden en begeleiden om een volwaardig internationaal vrachtwagenchauffeur te worden. Ontdek hoe de Melis Academy je kan helpen om je dromen waar te maken en de vrachtwagenchauffeur te worden die je wilt zijn.

Bekijk direct de vacatures

Als je nieuwsgierig bent, neem dan eens een kijkje bij onze vacatures. Wellicht verwelkomen we je binnenkort als onze nieuwe collega. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan direct contact met ons op.

Melis-Logistics-tot-uw-dienst-2