Staat jouw vacature er niet tussen?

Doe dan een open sollicitatie!

Over Melis Logistics

Werken bij een hecht familiebedrijf Goed onderhouden wagenpark Groei met ons mee

Over ons

Wie zijn wij voor klanten en waar staan we nu echt voor? We begrijpen heel goed dat jij wilt weten bij wat voor bedrijf je terecht komt als je bij ons wilt komen werken. We vatten kort samen hoe we zijn gekomen waar we nu staan en wat we belangrijk vinden voor de toekomst. Kan jij je hier in vinden? Dan pas je misschien wel heel goed binnen ons team! Bekijk dan via onderstaande buttons onze vacatures.

Terug naar het begin

Sinds onze bescheiden start in 1918 als personenvervoerder, heeft Melis Logistics onder leiding van Adrianus Melis een indrukwekkende transformatie doorgemaakt. We zijn uitgegroeid tot een vooraanstaande goederentransporteur met mogelijkheden binnen én buiten Nederland. De visie van onze grondlegger, Marinus Melis, leeft voort in ons streven naar perfectie in logistieke processen. Vandaag de dag mogen we met trots behoren tot de top 100 logistieke dienstverleners in Nederland.

Een persoonlijke identiteit en visie

Bij Melis Logistics draait alles om logistieke behoeften van de klant. We bieden niet alleen verschillende transportmogelijkheden en warehousing-opties aan, maar ook onze revolutionaire Smart Logistics-oplossing. Geïnspireerd door onze Melis missie & visie doelstellingen, willen we de logistieke keten verkorten en vereenvoudigen. Hierbij staat het samensmelten van diensten centraal, om de klant van A tot Z te ontzorgen.

Unieke logistieke oplossingen

Melis Smart Logistics biedt alles wat de klant nodig heeft om de logistiek volledig uit handen te geven. Of de klant nu 1PL, 2PL, 3PL of 4PL zoekt, bij ons zijn ze aan het juiste adres. We werken slim samen en gebruiken geavanceerde methodologieën om de keten efficiënt en optimaal in te richten. Onze grote opslaglocatie in Duiven, onder 24/7 bewaking, staat garant voor veilige en tijdige distributie. We zijn altijd bereid die extra stap te zetten om de klant te ontzorgen.

Ontzorging van de volledige logistieke keten

Melis Logistics is niet zomaar een logistieke dienstverlener. Met onze uitgebreide expertise kunnen we elk aspect van de logistieke keten aanpakken. Onze klantwaarden maken ons ‘Smart’, en ons engagement om voortdurend te verbeteren is ongeëvenaard. We lossen de uitdagingen op die onze klanten tegenkomen, en bieden oplossingen die de concurrentie voorblijven

Wat zeggen onze klanten?

Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs. Met een toegewijd team van werknemers streven we ernaar om aan al jouw wensen te voldoen. Onze dienstverlening heeft een groot aantal klanten bediend en vele artikelen succesvol verplaatst. Hun positieve beoordelingen en reviews door de jaren heen zijn een bewijs van onze toewijding en prestaties.

En wat vinden onze collega’s?

We zijn een hecht familiebedrijf. We vinden de mening van onze klanten net zo belangrijk als de mening van onze collega’s. Op die manier krijg jij vast een voorproefje van wat je te wachten staat als je solliciteert op één van onze functies. Onze collega’s vertellen je dan ook graag hoe zij het werken bij Melis ervaren.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te overtuigen van onze kwaliteiten.