Staat jouw vacature er niet tussen?

Doe dan een open sollicitatie!

Over Melis Logistics

Werken bij een hecht familiebedrijf Goed onderhouden wagenpark Groei met ons mee

Over ons

In 1918 ooit begonnen als vervoerder van personen, maar onder de vleugels van Adrianus Melis uitgegroeid tot een goederen transporteur van formaat. Dát is Melis Logistics. Met mogelijkheden zowel binnen als buiten Nederland, een eigen warehouse en capaciteit om gespecialiseerd transport te leveren met klein en groot materieel, mogen wij ons vol trots rekenen tot de top 100 logistieke dienstverleners van Nederland.

Geheel volgens de filosofie van onze grondlegger Marinus Melis, streeft Melis Logistics altijd naar een zo perfect mogelijk logistiek proces waar wij jou van A tot Z ontzorgen op het gebied van transport én opslag!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te overtuigen van onze kwaliteiten.

Melis Smart Logistics

Als écht familiebedrijf kijken we graag terug op de hoogtepunten uit onze historie, maar nog veel belangrijker vinden we het om het vizier op de toekomst te houden. Hiervoor hebben we de Melis 2024 doelstellingen bedacht, waarvan Melis Smart Logistics een wezenlijk onderdeel is. Samensmelting van diensten met als doel om de logistieke keten te verkorten, is hetgeen wat we hierbij nastreven. We streven dit na door gedegen vooronderzoek te doen naar jouw wensen en iedere dag te bekijken of we onze dienstverlening niet nóg efficiënter kunnen inrichten.