Staat jouw vacature er niet tussen?

Doe dan een open sollicitatie!

Vrachtwagenchauffeur worden

Werken bij een hecht familiebedrijf Goed onderhouden wagenpark Groei met ons mee

Vrachtwagenchauffeur worden zonder opleiding?

Wil jij jouw C en CE-rijbewijs halen en vrachtwagenchauffeur worden? Via onze Driving Academy behaal jij op onze kosten jouw rijbewijs. Met twee eigen lestransportmiddelen én bijbehorende instructeurs bieden wij de mogelijkheid om tijdens de lessen ‘echte’ routes uit de praktijk te rijden. Zo word jij als chauffeur in spé perfect klaargestoomd voor een baan als vrachtwagenchauffeur.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te overtuigen van onze kwaliteiten.

Vrachtwagenchauffeur worden via de Driving Academy

Je denkt misschien wel: hoe word ik vrachtwagenchauffeur? Via de Driving Academy leiden we medewerkers op tot volwaardige chauffeurs die direct in de praktijk aan de slag kunnen. Een ervaren docent brengt jou de belangrijkste kneepjes van het vak bij, zodat je straks zelfstandig een vrachtwagen kan besturen. Via de Driving Academy leer je uiteraard de nodige theoretische kennis, maar verwacht vooral ook een hoop praktijkopdrachten. In de praktijk leer je tenslotte het snelst!

Ontdek via de Driving Academy hoe je met behulp van onze lesauto’s vrachten vervoert en aflevert. Laden, lossen, benodigde documenten afhandelen en omgaan met klanten: het komt allemaal aan bod. Na het behalen van het rijbewijs kan jij daarom direct volledig meedraaien in ons bedrijf.

Waarom werken bij Melis?

Er zijn verschillende transportbedrijven waar je vrachtwagen chauffeur kan worden, maar waarom is het nu een goed idee om aan de slag te gaan bij Melis? Allereerst bieden wij de opleiding bijna gratis aan. lessen aan met goede begeleiding van onze eigen ervaren chauffeurs. Verder geldt dat wij een goed onderhouden wagenpark hebben, waardoor je altijd veilig de weg op gaat. Verder geldt dat je komt te werken in een gezellig familiebedrijf. We gaan met respect met elkaar om en er is altijd ruimte voor een grapje onderling. Bovendien zijn er altijd voldoende doorgroeimogelijkheden. Het is zelfs mogelijk om op den duur een switch te maken naar een uitdagende baan bij ons op kantoor of in ons warehouse. Kortom, vrachtwagenchauffeur worden bij Melis Logistics is een leuke uitdaging waarbij talent en inzet gewaardeerd wordt.

Verschillende soorten vrachtwagenchauffeurs

Wil je vrachtwagen chauffeur worden met baangarantie? Dan vind je bij ons verschillende soorten vacatures die beschikbaar zijn. Wil jij een chauffeur zijn die het grootste deel van de tijd doordeweeks werkt of gaat je voorkeur uit naar weekenddiensten? Ook is het mogelijk om je te specialiseren in kooiaap transport of LZV transport. Natuurlijk is het ook mogelijk om jezelf door de jaren nog meer te ontwikkelen. Wij moedigen dit alleen maar aan!

Wil jij vrachtwagenchauffeur worden?

Denk jij ook: ik wil vrachtwagenchauffeur worden? Dat is goed om te horen, wij leiden je graag op! Neem gerust contact met ons op en wij leggen je graag meer uit over onze werkwijze en wat je kan verwachten. Spreken we je snel?