Staat jouw vacature er niet tussen?

Doe dan een open sollicitatie!

Vrachtwagenchauffeur C vacatures

Werken bij een hecht familiebedrijf Goed onderhouden wagenpark Groei met ons mee

Leer meer over onze vrachtwagenchauffeur
C vacatures

Ben jij in het bezit van een C rijbewijs en zoek je een uitdagende baan als vrachtwagenchauffeur? Bij Melis Logistics hebben we interessante vacatures voor o.a. vrachtwagenchauffeurs die specifiek vereisen dat je een C rijbewijs hebt. We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde chauffeurs die ons team willen versterken. Ontdek hier meer over de mogelijkheden binnen onze vrachtwagenchauffeur C vacatures.

Werken als vrachtwagenchauffeur C

Als vrachtwagenchauffeur met een C rijbewijs mag je bij Melis Logistics vrachtwagens besturen met een toegestane maximummassa van meer dan 3500 kg. Ons wagenpark is uitgerust met geavanceerde transportsoftware, waardoor je efficiënt kunt werken. Dat maakt werken als vrachtwagenchauffeur C bij Melis Logistics tot een droom voor iedere chauffeur.

Ontdek de mogelijkheden bij Melis Logistics

We zetten graag een extra stap om u te overtuigen van onze kwaliteiten.

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit?

Je dag begint vaak vroeg als vrachtwagenchauffeur C bij Melis Logistics. Je laadt en lost goederen, verzorgt de administratie en hebt regelmatig contact met onze planning. Of je nu nationaal, Benelux en/of Ruhrgebied wilt rijden, onze vacatures bieden diverse mogelijkheden.

Voor ieder een passende functie

Wij begrijpen dat elke chauffeur zijn eigen wensen en voorkeuren heeft. Daarom bieden we verschillende soorten vacatures voor vrachtwagenchauffeur C aan. Er is altijd een functie die bij jou past.

Wat is het opleidingsniveau?

Het vereiste opleidingsniveau varieert per specifieke vacature, maar over het algemeen is minimaal Mbo-niveau vereist. Wat betreft het rijbewijs, dat hangt af van de functie. Heb je nog geen C rijbewijs? Geen probleem, bij Melis Logistics kunnen we je opleiden bij onze Melis Academy.

Een passie voor het vak

Werken als vrachtwagenchauffeur C vereist een speciale passie voor het vak. Bij Melis Logistics vinden we het belangrijk dat je enthousiast bent over de uitdagingen en verantwoordelijkheden die het transport met zich meebrengt. Als je gedreven bent en graag een bijdrage wilt leveren aan ons team, dan is dit de juiste plek voor jou. We vertellen je meer over de eigenschappen die we waarderen bij onze chauffeurs en waarom passie zo belangrijk is..

Werken bij Melis

Hoewel je als Vrachtwagenchauffeur C veel tijd alleen op de weg doorbrengt, zul je bij Melis Logistics je alles behalve eenzaam voelen. “Samen” is een van onze kernwaarden die zich op verschillende manieren uit. Een goed voorbeeld is dat nieuwe medewerkers begeleiding krijgen van een mentorchauffeur tijdens hun eerste werkdagen. Zo word je niet meteen in het diepe gegooid, maar leer je op een prettige manier Melis Logistics beter kennen.

Goede arbeidsvoorwaarden als basis

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden als basis voor al onze medewerkers. We geloven dat een goed pakket aan voordelen essentieel is voor een gezonde en gelukkige werkomgeving. Daarom hebben we een modern wagenpark met goed onderhouden vrachtwagens, afwisselende routes en klanten. We bieden mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei en streven naar een hechte en gezellige werksfeer binnen ons team.

Melis Academy

Heb je nog niet het juiste rijbewijs of de benodigde ervaring? Geen probleem! Bij Melis Logistics hebben we de Melis Academy, waar we je kunnen opleiden en begeleiden om een volwaardig vrachtwagenchauffeur te worden. We begrijpen dat niet iedereen al over de juiste kwalificaties beschikt, maar we geloven in groeikansen. Ontdek hoe de Melis Academy je kan helpen om je dromen waar te maken en de vrachtwagenchauffeur te worden die je wilt zijn.

Melis-Logistics-tot-uw-dienst-2

Bekijk direct de vacatures

Als je nieuwsgierig bent, neem dan eens een kijkje bij onze vacatures. Wie weet verwelkomen we je binnenkort als onze nieuwe collega. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan direct contact met ons op.