Staat jouw vacature er niet tussen?

Doe dan een open sollicitatie!

Vacatures voor vrachtwagenchauffeur binnenland

Werken bij een hecht familiebedrijf Goed onderhouden wagenpark Groei met ons mee

Leer meer over onze binnenlandse vrachtwagenchauffeur vacatures

Ben je op zoek naar een boeiende baan in de transportsector waarbij je uitsluitend binnenlandse ritten uitvoert? Bij Melis Logistics hebben we een breed scala aan vacatures voor vrachtwagenchauffeurs binnenland. Of je nu standaard ritten, kooiaaptransport of stukgoedtransport prefereert, wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste chauffeurs.

Werken als vrachtwagenchauffeur binnenland

Als vrachtwagenchauffeur binnenland bij Melis Logistics krijg je de kans om diverse ritten in Nederland te rijden. Onze moderne vloot is uitgerust met geavanceerde transportsoftware om je werk efficiënter te maken. Werken als vrachtwagenchauffeur binnenland bij Melis Logistics biedt de ideale omgeving voor chauffeurs met een passie voor nationaal transport.

Ontdek de mogelijkheden bij Melis Logistics

We zetten graag een extra stap om u te overtuigen van onze kwaliteiten.

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit?

Je dag begint vaak vroeg als vrachtwagenchauffeur binnenland bij Melis Logistics. Je bent verantwoordelijk voor het veilig en tijdig vervoeren van goederen binnen Nederland, het bijhouden van de administratie en het onderhouden van contact met onze planning of ritbegeleiding. Of je nu de voorkeur geeft aan dagritten of specifieke regio’s binnen Nederland, onze vacatures bieden verschillende mogelijkheden.

Voor ieder een passende functie

We begrijpen dat iedere chauffeur zijn eigen voorkeuren heeft. Daarom bieden we diverse soorten vacatures voor vrachtwagenchauffeur binnenland aan, zoals chauffeurs die doordeweeks, ’s avonds, of in het weekend willen werken. Bij Melis Logistics is er altijd een functie die bij jouw voorkeur en planning past.

Een passie voor het vak

Werken als vrachtwagenchauffeur binnenland vereist een speciale passie voor transport. Bij Melis Logistics waarderen we jouw enthousiasme voor het vak en de uitdagingen die het met zich meebrengt. Als je gedreven bent en graag deel wilt uitmaken van ons team, dan is dit de juiste plek voor jou. Ontdek welke eigenschappen we waarderen bij onze chauffeurs en waarom passie zo belangrijk is.

Werken bij Melis

Hoewel je als vrachtwagenchauffeur binnenland veel tijd op de weg doorbrengt, zul je je bij Melis Logistics nooit eenzaam voelen. “Samen” is een van onze kernwaarden, die we op verschillende manieren in de praktijk brengen. Nieuwe medewerkers krijgen bijvoorbeeld begeleiding van ervaren mentorchauffeurs tijdens hun eerste werkdagen. Zo leer je Melis Logistics op een prettige manier kennen en voel je je snel thuis in ons team.

Goede arbeidsvoorwaarden als basis

Bij Melis Logistics bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden als basis voor al onze medewerkers. We geloven dat goede voordelen essentieel zijn voor een gezonde en gelukkige werkomgeving. Daarom beschikken we over een modern wagenpark met goed onderhouden vrachtwagens, afwisselende routes en klanten binnen Nederland. Ook krijg je natuurlijk een salaris passend bij een nationaal chauffeur. We bieden volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei, en streven naar een hechte en gezellige werksfeer binnen ons team.

Melis Academy

Heb je nog geen C-rijbewijs en/of CE-rijbewijs, maar wil je graag aan de slag als vrachtwagenchauffeur binnenland? Dat is geen enkel probleem. Bij Melis Logistics hebben we de Melis Academy, waar we je kunnen opleiden en begeleiden om een volwaardig vrachtwagenchauffeur te worden. Ontdek hoe de Melis Academy je kan helpen om je dromen waar te maken en de vrachtwagenchauffeur te worden die je wilt zijn.

Bekijk direct de vacatures

Als je nieuwsgierig bent, neem dan eens een kijkje bij onze vacatures. Wie weet verwelkomen we je binnenkort als onze nieuwe collega. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan direct contact met ons op.

Melis-Logistics-tot-uw-dienst-2