Staat jouw vacature er niet tussen?

Doe dan een open sollicitatie!

Rangeerder vacatures

Werken bij een hecht familiebedrijf Goed onderhouden wagenpark Groei met ons mee

Zoek je naar een uitdagende baan in de transportwereld, maar wil je geen lange afstanden rijden? En zie jij het wel zitten om te werken in een hecht team waar een positieve bedrijfscultuur de boventoon voert? Ga aan de slag als rangeerder bij Melis Logistics. Als rangeerder ben je verantwoordelijk dat de vrachtwagens aan het juiste dock komen te staan en geladen kunnen worden voor de volgende dag. Een baan met veel verantwoordelijkheden dus. Bekijk onze rangeerder vacatures en reageer op jouw favoriet.

Wat is een rangeerder?

Als rangeerder ben jij een belangrijke schakel in de logistieke keten van Melis Logistics. Wanneer je collega chauffeurs terugkomen van hun rit, is het aan jou om de vrachtwagen klaar te maken voor de volgende werkdag. Je zorgt ervoor dat de vrachtwagens aan het juiste dock komen te staan en worden geladen voor de volgende dag. Bovendien zorg je ervoor dat de EPT's (elektrische pallettrucks) worden opgeladen, zodat jouw collega’s de volgende ochtend met een volgeladen EPT weer aan de slag kan gaan.

Onze vacatures

Bij onze rangeerder vacatures vind je wat je kan verwachten van de baan en met welke arbeidsvoorwaarden je onder andere rekening moet houden. Heb je zelf bepaalde wensen? Deel ze gerust met ons. Wij staan bekend als een zeer flexibele werkgever waar heel veel mogelijk is. Wil je bijvoorbeeld enkel in het weekend als rangeerder aan de slag, maar vind je nergens deze specifieke vacature? Reageer dan alsnog, wij kunnen altijd kijken wat er mogelijk is.

Waarom werken bij Melis?

Wanneer je een leuke baan zoekt bij een transportbedrijf dan zit je bij Melis Logistics helemaal goed. Wanneer je eenmaal bij ons aan de slag gaat, zorgen wij ervoor dat jij je meteen welkom voelt. We zijn ervan overtuigd dat een goed inwerktraject veel invloed heeft op de rest van jouw carrière. Daarom wijzen wij altijd een mentorchauffeur aan die jou tijdens het inwerken begeleidt. Heb je de kneepjes van het vak goed onder de knie en wil je jezelf uiteindelijk graag ontwikkelen? Dat juichen we alleen maar toe. Het is zelfs mogelijk om door te stromen naar een baan bij ons op kantoor of in het warehouse. De keuze is aan jou. Dit is nog maar een klein deel van onze voordelen. Bekijk eens onze over ons pagina en leer ons nog beter kennen.

Reageer op onze rangeerder vacatures

Heb jij jouw droombaan gevonden tussen onze rangeerder vacatures? Klik op onze sollicitatiebutton, laat jouw cv achter en wie weet verwelkomen we je binnenkort wel als onze nieuwe collega.