Staat jouw vacature er niet tussen?

Doe dan een open sollicitatie!

Melis Academy

Werken bij een hecht familiebedrijf Goed onderhouden wagenpark Groei met ons mee

Opleiding vrachtwagen chauffeur

Wil jij maar al te graag jouw geld verdienen als vrachtwagen chauffeur? Maar beschik je nog niet over de juiste papieren om de weg op te mogen met een vrachtwagen? Kies dan voor een opleiding vrachtwagenchauffeur worden via Melis. Via onze Driving Academy haal je op onze kosten jouw C en CE-rijbewijs en word jij klaargestoomd om dit mooie vak uit te oefenen. Volg een opleiding voor vrachtwagenchauffeur met baangarantie.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te overtuigen van onze kwaliteiten.

Opleiding vrachtwagenchauffeur via bedrijf

Om veilig de weg op te kunnen gaan, is het belangrijk dat je de nodige kilometers maakt. Tijdens de opleiding vrachtwagenchauffeur, gaat een mentorchauffeur met jou op pad om de opgedane theoretische kennis meteen in de praktijk toe te passen. Rijd de echte routes die je straks ook rijdt als volwaardig vrachtwagen chauffeur.

Hoe word ik aangenomen voor de opleiding vrachtwagenchauffeur?

Elk kwartaal leiden we nieuwe medewerkers op om als vrachtwagen chauffeur aan de slag te gaan. Heb je hier interesse in? Stuur dan een motivatiebrief via onze website. Wanneer je door de selectie komt, nodigen we je uit voor een gesprek waarin jij je motivatie mondeling kan toelichten. Vervolgens loop je mee met een logistiek professional, zodat je een beter beeld krijgt bij het werk en de opleiding vrachtwagenchauffeur. Ook geven we je op voor een testdag bij het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL).

Heb je dit allemaal goed doorlopen? Dan krijg je eerst een aantal theorielessen. Natuurlijk maak je ook de nodige praktijkuren. Zo bereid jij je pas goed voor op het échte werk. Heb je jouw rijbewijs gehaald? Dan heb je bij ons een baangarantie en mag je aan de slag gaan als vrachtwagen chauffeur bij Melis Logistics.

Waarom een opleiding vrachtwagenchauffeur bij Melis Logistics?

Elk kwartaal leiden we weer nieuwe medewerkers op om aan de slag te gaan als vrachtwagen chauffeur. Wil je weten waarom het een goed idee is om je aan te melden voor de nieuwe lichting chauffeurs?:

  • Je betaald geen kosten voor de vrachtwagen chauffeur opleiding
  • Je krijgt tijdens de opleiding voor vrachtwagen chauffeur lessen van een ervaren rij-instructeur
  • De opleiding bestaat uit een mooie mix van theorie en praktijklessen
  • Na het behalen van de opleiding heb je een baangarantie

Meld je aan voor onze vrachtwagen chauffeur opleiding!

Wil jij ook een opleiding vrachtwagenchauffeur volgen? Wij leiden je graag op! Laat je cv achter en wie weet ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe vrachtwagen chauffeur in spé.