Staat jouw vacature er niet tussen?

Doe dan een open sollicitatie!

Melis Academy

Werken bij een hecht familiebedrijf Goed onderhouden wagenpark Groei met ons mee

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur

Wil jij maar al te graag jouw geld verdienen als vrachtwagenchauffeur? Maar beschik je nog niet over de juiste papieren om de weg op te mogen met een vrachtwagen? Kies dan voor de opleiding vrachtwagenchauffeur worden via onze Melis Academy. Je haalt dan op onze kosten jouw C en/of CE-rijbewijs. Zo word jij klaargestoomd om dit mooie vak uit te oefenen. Volg een opleiding tot vrachtwagenchauffeur met een baangarantie bij Melis Logistics!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te overtuigen van onze kwaliteiten.

Opleiding vrachtwagenchauffeur via bedrijf

Om veilig de weg op te kunnen gaan, is het belangrijk dat je de nodige kilometers maakt. Tijdens de opleiding vrachtwagenchauffeur, gaat een mentorchauffeur met jou op pad om de opgedane theoretische kennis meteen in de praktijk toe te passen. Rijd de echte routes die je straks ook rijdt als volwaardig vrachtwagen chauffeur.

Hoe word ik aangenomen voor de opleiding vrachtwagenchauffeur?

Elk kwartaal leiden we nieuwe medewerkers op om als vrachtwagenchauffeur aan de slag te gaan. Heb je hier interesse in? Stuur dan een motivatiebrief en/of je CV via onze website. Wanneer je door de selectie komt, nodigen we je uit voor een gesprek waarin jij je motivatie mondeling kan toelichten. Vervolgens loop je mee met een logistiek professional, zodat je een beter beeld krijgt bij het werk en de opleiding vrachtwagenchauffeur. Ook geven we je op voor een testdag bij het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL).

Heb je dit allemaal goed doorlopen? Dan krijg je eerst een aantal theorielessen. Natuurlijk maak je ook de nodige praktijkuren. Zo bereid jij je pas goed voor op het échte werk. Heb je jouw rijbewijs gehaald? Dan heb je bij ons een baangarantie en mag je aan de slag gaan als vrachtwagen chauffeur bij Melis Logistics.

Vrachtagen aan dock bij Melis Logistics
Melis Logistics vrachtwagens

Waarom een opleiding vrachtwagenchauffeur bij Melis Logistics?

Elk kwartaal leiden we weer nieuwe medewerkers op om aan de slag te gaan als vrachtwagenchauffeur. Wil je weten waarom het een goed idee is om je aan te melden voor de nieuwe lichting chauffeurs?:

  • Je betaalt een minimale bijdrage voor de opleiding.
  • Je krijgt tijdens de opleiding lessen van een ervaren rijinstructeur.
  • De opleiding bestaat uit een mooie mix van theorie en praktijklessen.
  • Na het behalen van de opleiding heb je een baangarantie!

Meld je aan voor onze vrachtwagenchauffeur opleiding!

Wij leiden je graag op! Laat je cv achter en wie weet ben jij dan binnenkort wel onze nieuwe vrachtwagenchauffeur in spé.