Staat jouw vacature er niet tussen?

Doe dan een open sollicitatie!

Transport

Werken bij een hecht familiebedrijf Goed onderhouden wagenpark Groei met ons mee

Vrachtwagenchauffeur worden
Heb jij de ambitie om vrachtwagenchauffeur te worden maar heb je nog geen rijbewijs C met code 95? Wij kunnen je hierbij helpen! Via onze Melis Driving Academy, de interne rijschool van Melis Logistics, kunnen wij jou opleiden tot een volwaardig vrachtwagenchauffeur. Na het behalen van jouw rijbewijs kun je direct bij ons aan de slag.
Vacature bekijkenVrachtwagenchauffeur worden

Transport vacatures
In de transportwereld is er altijd vraag naar meer mensen. Ben jij op zoek naar een baan als chauffeur? Bij Melis Logistics ben jij aan het juiste adres. Op deze pagina hebben wij namelijk verschillende transport   vacatures openstaan. De verschillende transport vacatures bij Melis Logistics vind je verzameld op deze pagina, kijk dus snel of er ook een passende baan voor jou tussen zit. We verwelkomen je graag bij Melis Logistics!

Diverse transport vacatures
Bij Melis Logistics zijn we vaak op zoek naar nieuwe krachten die ons op het gebied van transport kunnen komen versterken. Hierdoor vind je ook diverse transport vacatures op deze pagina. Waar ben jij precies naar   op zoek? Ben jij bijvoorbeeld een chauffeur die graag in het weekend wil werken of juist niet? En wil jij graag verre afstanden rijden of is een baan als pendelchauffeur meer iets voor jou? Neem snel een kijkje binnen   onze transport vacatures en vind wie weet ook jouw droombaan in de transportwereld bij Melis Logistics.

Vind jouw droombaan bij Melis
Heb jij al enig idee naar wat soort baan in de transport jij op zoek bent? Dan kun je onze transport vacatures op deze pagina ook gemakkelijk filteren op jouw wensen en eisen. Aan de linkerzijde vind je namelijk onze   match criteria die worden gehanteerd voor de diverse transport vacatures. Hier kun jij gemakkelijk aangeven of jij op zoek bent naar een fulltime of parttime baan en of je in bezit bent van een rijbewijs CE, C of B.   Vervolgens worden enkel de transport vacatures getoond die overeenkomen met deze match criteria. Op deze wijze zie jij in één oogopslag welke transport vacatures bij jouw situatie passen.

Over Melis Logistics

Melis is een (h)echt familiebedrijf en dat merk je aan alles. Wij zien jou, onze klant, en onze medewerkers namelijk als vrienden en zullen er alles aan doen om een jarenlange vriendschap op te bouwen. Zoals het hoort   in een goede vriendschap, komen wij onze afspraken na en zetten we net dat ene stapje extra. Want ook na bijna een eeuw (!) blijft een tevreden vriend ons belangrijkste doel. Kom jij ons team versterken? Reageer dan   snel op een van onze transport vacatures.

Vragen over onze transport vacatures?

Hebben wij met één van onze vacatures jouw interesse gewekt en wil jij voor ons komen rijden? Dan is het via deze pagina ook heel gemakkelijk om te reageren op de verschillende transport vacatures. Bovenaan de   transport vacatures staat namelijk een rode knop, via deze knop kun je online op de vacature reageren. Heb jij nog vragen over onze transport vacatures? Wij helpen je graag verder. Neem gerust telefonisch contact   met ons op via 026-36 11 333 of stuur een WhatsApp berichtje naar: 06 42 04 05 25. Zo weet jij al snel wat je kan verwachten!