Staat jouw vacature er niet tussen?

Doe dan een open sollicitatie!

Charter vacatures

Werken bij een hecht familiebedrijf Goed onderhouden wagenpark Groei met ons mee

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures in deze categorie

Wil jij als vrachtwagenchauffeur genieten van veel zekerheid in combinatie met flexibiliteit? Reageer dan op onze charter gezocht vacatures. Als charter of eigen rijder ben jij de rots in onze branding en vervul jij de klussen die onze vaste vrachtwagens chauffeurs niet meer kunnen oppakken. We krijgen namelijk regelmatig verzoekjes om last minute transportritten te verzorgen. Perfect voor jou om op te pakken. Het leuke hieraan is dat je altijd weer een andere route rijdt en je altijd weer op nieuwe plekken komt. Ook kan je als charter voor verschillende bedrijven rijden. De ideale job voor als je echt op zoek bent naar een afwisselende baan!

Charter gezocht: dit kan je verwachten

Als charter in de transport branche geef je van tevoren zelf aan wanneer je wel of niet beschikbaar bent. Zo weten we wanneer we jouw skills kunnen inzetten en op welke dagen we je kunnen opnemen in onze Melis-planning. Houd er rekening mee dat je transportritten maakt door de hele Benelux. Wel is het zo dat onze focus ligt op Nederland. Toch kan het maar zo voorkomen dat je maandag als chauffeur onderweg bent naar Brussel, terwijl je woensdag een rit hebt naar de Randstad. Ook hebben we soms als container charter gezocht vacatures. Als container charter los je voor diverse klanten zeecontainers. Kortom, er is heel veel mogelijk. Geef jouw voorkeuren aan, wij zijn benieuwd!

Vaste charter gezocht

Of je nu vast in dienst bent bij ons of je charter bent: wij zien iedereen die voor ons werkt als een onderdeel van ons hechte team. Dit houdt in dat je dezelfde ritten en mogelijkheden krijgt als onze medewerkers in loondienst. Ook kan je gebruikmaken van onze opleidingsmogelijkheden voor bijvoorbeeld code 95. Wij zijn dus echt op zoek naar iemand die een langdurige samenwerking wil aangaan. Zie het dus zo dat we echt op zoek zijn naar een vaste charter, die ons voor een langere tijd kan ondersteunen.

Ben jij onze nieuwe charter?

Wil jij graag charter worden bij Melis Logistics? Wij gaan graag met jou in gesprek om jou beter te leren kennen. Neem contact met ons op en kom bij ons langs. Zo zie je meteen hoe onze werksfeer is en kunnen we goed met elkaar overleggen hoe jij jouw rol als charter voor je ziet en of die aansluit op onze wensen. Heb je eerst nog vragen over een charter gezocht vacature? Neem ook dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag jouw vragen, zodat je meer duidelijkheid krijgt over ons bedrijf en een charter gezocht vacature.