Staat jouw vacature er niet tussen?

Doe dan een open sollicitatie!

Vrachtwagenchauffeur CE vacatures

Werken bij een hecht familiebedrijf Goed onderhouden wagenpark Groei met ons mee

Leer meer over onze vrachtwagenchauffeur CE vacatures

Heb je een CE rijbewijs en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als vrachtwagenchauffeur? Melis Logistics heeft boeiende vacatures die specifiek vragen om een CE rijbewijs. We verwelkomen graag gemotiveerde chauffeurs in ons team. Leer hier meer over de mogelijkheden binnen onze vrachtwagenchauffeur CE vacatures.

Werken als vrachtwagenchauffeur CE

Als vrachtwagenchauffeur met een CE rijbewijs krijg je bij Melis Logistics de kans om met zware vrachtwagens te rijden. Onze moderne vloot is uitgerust met geavanceerde transportsoftware om je werk efficiënter te maken. Werken als vrachtwagenchauffeur CE bij Melis Logistics biedt de ideale omgeving voor ervaren chauffeurs. Onervaren chauffeurs krijgen goede begeleiding door covoco’s/mentorchauffeurs.

Ontdek de mogelijkheden bij Melis Logistics

We zetten graag een extra stap om u te overtuigen van onze kwaliteiten.

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit?

Je dag begint vaak vroeg als vrachtwagenchauffeur CE bij Melis Logistics. Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen, het bijhouden van de administratie en het onderhouden van contact met onze planning. Of je nu in de Benelux of het Ruhrgebied ritten wilt maken, onze vacatures bieden diverse mogelijkheden.

Voor ieder een passende functie

We begrijpen dat iedere chauffeur zijn eigen voorkeuren heeft. Daarom bieden we verschillende soorten vrachtwagenchauffeur CE vacatures aan. Bij Melis Logistics is er altijd een functie die bij jou past.

Een passie voor het vak

Werken als vrachtwagenchauffeur CE vereist een speciale passie voor de transportsector. Bij Melis Logistics hechten we veel waarde aan jouw enthousiasme voor de uitdagingen en verantwoordelijkheden die het chauffeursvak met zich meebrengt. Als je gedreven bent en graag deel wilt uitmaken van ons team, dan is dit de juiste plek voor jou. Ontdek welke eigenschappen we waarderen bij onze chauffeurs en waarom passie zo belangrijk is.

Werken bij Melis

Hoewel je als vrachtwagenchauffeur CE veel tijd alleen op de weg doorbrengt, zul je je bij Melis Logistics nooit eenzaam voelen. “Samen” is een van onze kernwaarden, die we op verschillende manieren in de praktijk brengen. Nieuwe medewerkers krijgen bijvoorbeeld begeleiding van ervaren mentorchauffeurs tijdens hun eerste werkdagen. Zo leer je Melis Logistics op een prettige manier kennen en voel je je snel thuis in ons team.

Goede arbeidsvoorwaarden als basis

Bij Melis Logistics bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden als basis voor al onze medewerkers. We geloven dat goede voordelen essentieel zijn voor een gezonde en gelukkige werkomgeving. Daarom beschikken we over een modern wagenpark met goed onderhouden vrachtwagens, afwisselende routes en klanten. We bieden volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei, en streven naar een hechte en gezellige werksfeer binnen ons team.

Melis Academy

Heb je nog geen C en/of CE rijbewijs maar wil je graag aan de slag als vrachtwagenchauffeur CE? Dat is geen enkel probleem. Bij Melis Logistics hebben we de Melis Academy, waar we je kunnen opleiden en begeleiden om een volwaardig vrachtwagenchauffeur CE te worden. We begrijpen dat niet iedereen al over de juiste kwalificaties beschikt, maar we geloven in groeikansen. Ontdek hoe de Melis Academy je kan helpen om je dromen waar te maken en de vrachtwagenchauffeur CE te worden die je wilt zijn.

Bekijk direct de vacatures

Als je nieuwsgierig bent, neem dan eens een kijkje bij onze vacatures. Wie weet verwelkomen we je binnenkort als onze nieuwe collega. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan direct contact met ons op.

Melis-Logistics-tot-uw-dienst-2