Staat jouw vacature er niet tussen?

Doe dan een open sollicitatie!

Vrachtwagenchauffeur vacatures

Werken bij een hecht familiebedrijf Goed onderhouden wagenpark Groei met ons mee

Leer meer over onze vrachtwagenchauffeur vacatures

Ben je op zoek naar een uitdagende baan als vrachtwagenchauffeur? Dan ben je bij Melis Logistics aan het juiste adres. Wij zijn op zoek naar leuke mensen zoals jij om ons team te versterken. Bij Melis Logistics bieden we niet alleen vrachtwagenchauffeur vacatures, maar ook maatwerk door onze Melis Academy en een goede werksfeer. We begrijpen dat je wilt weten wat het werken bij ons inhoudt voordat je solliciteert. Daarom geven we je graag een inkijkje in wat je kunt verwachten.

Werken als vrachtwagenchauffeur

Als vrachtwagenchauffeur bij Melis Logistics kun je een afwisselende en boeiende baan verwachten. Maar wat houdt het werk precies in? Hoe ziet een typische werkdag eruit? Wat zijn je dagelijkse werkzaamheden en verantwoordelijkheden? We nemen je graag mee in de details van het vak, zodat je een duidelijk beeld krijgt van wat je te wachten staat.

Ontdek de mogelijkheden bij Melis Logistics

We zetten graag een extra stap om u te overtuigen van onze kwaliteiten.

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit?

Een werkdag als vrachtwagenchauffeur bij Melis Logistics is dynamisch en gevarieerd. Je begint je dag met het controleren van je vrachtwagen en het laden van goederen. Vervolgens ga je op pad naar verschillende bestemmingen, zowel nationaal, in de Benelux en/of het Ruhrgebied. Je hebt te maken met diverse klanten en ladingen, wat elke dag uniek maakt. Tijdens je route houd je rekening met de verkeersregels en veiligheid. Aan het einde van de dag keer je voldaan terug naar de basis.

Voor ieder een passende functie

Bij Melis Logistics bieden we verschillende soorten vrachtwagenchauffeur vacatures aan, omdat we begrijpen dat iedereen verschillende interesses en vaardigheden heeft. Of je nu een dagchauffeur, nachtchauffeur, weekendchauffeur, winkeldistributiechauffeur, vrachtwagenchauffeur, of andere functie zoekt, bij ons is er voor ieder wat wils. We geloven in maatwerk en willen dat jij een baan vindt die bij jou past.

Wat is het opleidingsniveau?

Het vereiste opleidingsniveau varieert per specifieke vrachtwagenchauffeur vacature. Over het algemeen streven we naar minimaal een Mbo-niveau in werk- en denkvaardigheden. Wat betreft het benodigde rijbewijs, dit kan verschillen per functie. Het goede nieuws is dat als je nog niet het juiste rijbewijs hebt, we je de mogelijkheid bieden om dit te behalen via onze Melis Academy. We investeren graag in jouw groei en ontwikkeling.

Een passie voor het vak

Werken als vrachtwagenchauffeur vereist een speciale passie voor het vak. Bij Melis Logistics vinden we het belangrijk dat je enthousiast bent over de uitdagingen en verantwoordelijkheden die het transport met zich meebrengt. Als je gedreven bent en graag een bijdrage wilt leveren aan ons team, dan is dit de juiste plek voor jou. We vertellen je graag meer over de eigenschappen die we waarderen bij onze chauffeurs en waarom passie zo belangrijk is.

Werken bij Melis

Bij Melis Logistics, een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring, draait het om samenwerken, kwaliteit en passie. Als vrachtwagenchauffeur bij ons krijg je de kans om te werken in een hechte werkomgeving met flexibele werktijden, waarbij we snel zicht bieden op een vast contract. Je kunt rekenen op afwisselend werk, de mogelijkheid om te groeien en de nieuwste vrachtwagens in ons moderne wagenpark, allemaal maximaal 5 jaar oud. Bij Melis Logistics zijn we trots op onze betrouwbare dienstverlening en hoge leverbetrouwbaarheid. We zoeken gepassioneerde medewerkers om ons team te versterken. Word jij onze nieuwe collega?

Goede arbeidsvoorwaarden als basis

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden als basis voor al onze medewerkers. We geloven dat een goed pakket aan voordelen essentieel is voor een gezonde en gelukkige werkomgeving. Daarom hebben we een modern wagenpark met goed onderhouden vrachtwagens, afwisselende routes en klanten. We bieden mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei, en streven naar een hechte en gezellige werksfeer binnen ons team.

Melis Academy

Heb je nog niet het juiste rijbewijs of de benodigde ervaring? Geen probleem! Bij Melis Logistics hebben we de Melis Academy, waar we je kunnen opleiden en begeleiden om een volwaardig vrachtwagenchauffeur te worden. We begrijpen dat niet iedereen al over de juiste kwalificaties beschikt, maar we geloven in groeikansen. Ontdek hoe de Melis Academy je kan helpen om je dromen waar te maken en de vrachtwagenchauffeur te worden die je wilt zijn.

Melis-Logistics-tot-uw-dienst-2

Bekijk direct de vacatures

Als je nieuwsgierig bent, neem dan eens een kijkje bij onze vacatures. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan direct contact met ons op. We staan klaar om jou te verwelkomen in ons team en samen een succesvolle toekomst op te bouwen.