Staat jouw vacature er niet tussen?

Doe dan een open sollicitatie!

Vrachtwagenchauffeur CE – Heteren

Werken bij een hecht familiebedrijf Goed onderhouden wagenpark Groei met ons mee

Wat ga je doen?

Als vrachtwagenchauffeur CE die rijdt voor Kruidvat kom je in de mooiste, drukste en meest gezellige winkelstraten van Nederland en België. En zeg eerlijk, wie kan dat nou zeggen? De rangeerder heeft de auto startklaar voor je gemaakt, je wordt vriendelijk ontvangen door het winkelpersoneel dat aangeeft waar je de goederen neer kan zetten. Vervolgens los je de vracht op de aangewezen plek. De producten staan veelal op pallets en je lost deze met een elektrische pompwagen. In deze functie ben je de schakel die er in de komende maanden voor zorgt dat de belangrijkste winkels open kunnen blijven. Kortom, een afwisselende en verantwoordelijke functie als vrachtwagenchauffeur CE.

Waar kan je op rekenen?

● Een welverdiend salaris van €2.424,88 – €3.068,25 per maand op basis van CE-rijbewijs bij fulltime dienstverband;
● We verwelkomen jou direct met een vast contract zodra blijkt dat jij past bij de Melis familie;
● We gaan samen kijken wat jouw wensen, behoeften en ambities zijn. Zo zorgen we samen dat jij op de goede plek komt;
● Wij hebben veel soorten klanten. Vind je de ritten niet meer leuk of wil je afwisselen? Alles is mogelijk bij Melis Logistics;
● Jij kan je blijven ontwikkelen als professional. Met onze eigen Melis Academy en het opleidingsbudget van de SOOB kan jij alle kanten op;
● Bij ons rijd je nooit in een oude bak. Onze vrachtwagens zijn maximaal vijf jaar oud;
● Ook voor je oude dag wordt goed gezorgd! Wij hebben een uitstekende pensioenregeling;
● Een weekendje weg of een lekkere vakantie? Geen probleem. Bij ons heb je maar liefst 27,5 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur);
● Dagelijks vers fruit en op vrijdag lekker snacken bij onze frietkar;
● Als dat nog niet genoeg was, hebben wij ook nog eens de allerleukste bedrijfsfeesten.

Ontdek de mogelijkheden bij Melis Logistics

We zetten graag een extra stap om u te overtuigen van onze kwaliteiten.

Wie ben jij?

Melis Logistics biedt een mooie vacature voor een gepassioneerde vrachtwagenchauffeur voor Kruidvat. Je komt op bijzondere plekken, in de drukste en gezelligste winkelstraten van Nederland en België. Jouw rol als chauffeur is cruciaal, omdat je ervoor zorgt dat de winkels tijdig bevoorraad worden om open te kunnen blijven voor klanten. Met jouw vakmanschap manoeuvreer je creatief door de drukte en lever je goederen met zorg af. Klantgerichtheid, service en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Vroeg opstaan is voor jou geen probleem; dagelijks sta je om 07:00 uur klaar. Voor deze functie heb je een CE-rijbewijs en geldige code 95 nodig, en woon je binnen 35 km van Heteren.

Ook zonder C(E)-rijbewijs ben je welkom!

Ben jij nog niet in het bezit je van je CE rijbewijs? Dat is geen enkel probleem. Via onze eigen Melis Academy leiden we je op tot waar jij wilt komen. Samen kijken we wat jij nodig hebt en ontwikkel jij je tot een professionele chauffeur. Kom eens vrijblijvend kennis maken om te kijken hoe we elkaar kunnen helpen groeien!

Wij zijn Melis Logistics

Samenwerken, kwaliteit en passie. Daar staan we voor bij Melis Logistics. Al meer dan 100 jaar.

De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een transportbedrijf met een groot aantal klanten in zowel binnen- als buitenland. En we groeien nog steeds! We hebben een enorm wagenpark met minstens net zo veel gepassioneerde medewerkers. Dit alles zonder het familiegevoel te verliezen. We streven dan ook naar een langdurige en stabiele relatie met zowel onze medewerkers als klanten.

Een echt familiebedrijf, waarbij het creëren van een fijne werkomgeving voor het team, het bieden van een betrouwbare dienstverlening aan haar klanten en een hoge leverbetrouwbaarheid centraal staan. Dit kan alleen met enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

De voordelen van werken bij Melis op een rijtje:

  • Snel zicht op vast contract
  • Werktijden in overleg
  • Veel uitdaging door afwisselend werk
  • Mogelijkheid om te groeien
  • Modern wagenpark, max 5 jaar oud