Staat jouw vacature er niet tussen?

Doe dan een open sollicitatie!

Rangeer vacatures

Werken bij een hecht familiebedrijf Goed onderhouden wagenpark Groei met ons mee

Leer meer over onze Rangeer vacatures

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de transportwereld, maar wil je geen lange afstanden rijden? Bij Melis Logistics bieden we boeiende vacatures in een hecht team met een positieve bedrijfscultuur. Als rangeerder speel je een cruciale rol bij het aan het juiste dock plaatsen en laden van vrachtwagens voor de volgende dag. Een baan met veel verantwoordelijkheid. Ontdek onze rangeerder vacatures en solliciteer op jouw favoriet.

Werken als rangeerder

Als rangeerder ben je een essentiële schakel in de logistieke keten van Melis Logistics. Zodra je collega-chauffeurs terugkeren van hun ritten, is het jouw taak om de vrachtwagens gereed te maken voor de volgende werkdag. Je zorgt ervoor dat de vrachtwagens op het juiste dock worden geplaatst en klaar zijn voor het laden voor de volgende dag. Daarnaast laad je de EPT’s (elektrische pallettrucks) op, zodat jouw collega’s de volgende ochtend met volgeladen EPT’s aan de slag kunnen.

Ontdek de mogelijkheden bij Melis Logistics

We zetten graag een extra stap om u te overtuigen van onze kwaliteiten.

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit?

Als rangeerder bij Melis Logistics begint je rond 14:00 uur en draai je middag en avonddiensten. Je staat paraat om de binnenkomende vrachtwagens te ontvangen. Jouw taak is om de vrachtwagens nauwkeurig en efficiënt naar de juiste docks te manoeuvreren. Hierbij houd je rekening met de planning en zorg je dat alles op rolletjes loopt. Het laden en lossen van goederen behoort tot de verantwoordelijkheden, en je zorgt ervoor dat de elektrische pallettrucks (EPT’s) gereed zijn voor gebruik. Kortom, elke dag als rangeerder is dynamisch en essentieel voor het soepele verloop van onze logistieke operatie.

Voor ieder een passende functie

Wij begrijpen dat niet elke rangeerder dezelfde wensen en voorkeuren heeft. Of je nu op zoek bent naar een fulltime positie, een parttime baan, of specifieke werktijden, bij Melis Logistics vinden we altijd een passende functie voor jou. Denk aan weekendwerk, nachtdiensten of dagdiensten; we streven ernaar om jou de flexibiliteit te bieden die bij jouw levensstijl past.

Een passie voor het vak

Bij Melis Logistics waarderen we een speciale passie voor het vak. Als rangeerder speel je een cruciale rol in onze logistieke operaties, en we verwachten dat je enthousiast bent over de uitdagingen en verantwoordelijkheden die dit met zich meebrengt. Een positieve instelling en toewijding aan je werk zijn eigenschappen die we hoog waarderen. Als je gedreven bent en graag deel wilt uitmaken van ons team, ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw passie en inzet dragen bij aan ons succes en onze gezamenlijke groei.

Werken bij Melis

Als je op zoek bent naar een boeiende baan bij een transportbedrijf, ben je bij Melis Logistics aan het juiste adres. Zodra je bij ons aan de slag gaat, zorgen we ervoor dat je je meteen welkom voelt. Wij geloven sterk in de invloed van een goed inwerktraject op de rest van je carrière. Daarom wijzen we altijd een mentorchauffeur aan die je tijdens je inwerkperiode begeleidt. Als je de fijne kneepjes van het vak beheerst en graag verder wilt groeien, juichen we dat alleen maar toe. Bij ons is het zelfs mogelijk om door te groeien naar een functie op kantoor of in het magazijn.

Goede arbeidsvoorwaarden als basis

Als rangeerder bij Melis Logistics geniet je van uitstekende arbeidsvoorwaarden. We hebben een modern wagenpark en bieden afwisselende routes. We ondersteunen jouw persoonlijke groei met training en scholing. Bovendien hechten we waarde aan een hechte en gezellige werksfeer. Bij ons ben je niet zomaar een medewerker; je bent een gewaardeerd lid van ons team. Kom bij Melis Logistics werken en ervaar de voordelen van een betrokken werkgever.

vrachtwagen Melis Logistics

Melis Academy

Wil je graag aan de slag als rangeerder, maar beschik je nog niet over de benodigde kwalificaties? Bij Melis Logistics hebben we de Melis Academy, speciaal ontworpen om jou op te leiden tot een volwaardige rangeerder. We begrijpen dat niet iedereen direct de juiste ervaring heeft, daarom bieden we groeikansen aan enthousiaste kandidaten. Met onze ondersteuning en training kun je snel de nodige vaardigheden ontwikkelen en je carrière in de logistiek starten. Maak gebruik van de Melis Academy en bereik je doelen in de transportsector.

Bekijk direct de vacatures

Als je nieuwsgierig bent, neem dan eens een kijkje bij onze vacatures. Wie weet verwelkomen we je binnenkort als onze nieuwe collega. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan direct contact met ons op.

Melis-Logistics-tot-uw-dienst-2