Staat jouw vacature er niet tussen?

Doe dan een open sollicitatie!

Richard

Werken bij een hecht familiebedrijf Goed onderhouden wagenpark Groei met ons mee

Richard de Haas
Rij instructeur Melis Academy

Richard de Haas (58) is gehuwd en heeft nog 1 zoon thuis wonen. Zijn hobby is fietsen en hij houdt erg van wandelen.  

In mei 2021 is Richard in dienst getreden bij Melis Logistics in de functie van rijinstructeur. Voordat hij bij Melis Logistics kwam werken had hij zijn eigen rijschool. “Inmiddels ben ik 34 jaar rijinstructeur”. Richard heeft destijds bij Melis Logistics gesolliciteerd als nachtchauffeur, maar toch draagt hij het liefst zijn passie over aan nieuwe chauffeurs en is hij aan de slag gegaan als rijinstructeur. “Wat is er nou mooier dan eigen chauffeurs opleiden en ze daarna ook nog te zien rijden”. 

De werkzaamheden van Richard bestaan hoofdzakelijk uit het geven van theorielessen, praktijklessen C en CE. Hij begeleidt de leerlingen door de opleiding heen van A tot Z ook het geven van code 95 trainingen behoren tot zijn takenpakket.  
Richard is een bekend gezicht binnen Melis Logistics, doordat hij veel in contact is met de logistiek professionals en het kantoorpersoneel. “De sfeer bij Melis is gezellig”.  

“Ik zou de mensen zeker aanraden om bij Melis te komen werken. Mooi bedrijf, mooie uitstraling, goed materieel en zeker een bedrijf met een goed hart”.