Staat jouw vacature er niet tussen?

Doe dan een open sollicitatie!

Kristy

Werken bij een hecht familiebedrijf Goed onderhouden wagenpark Groei met ons mee

Kristy Wissing
Ritbegeleider

Kristy Wissing (41) is werkzaam bij Melis Logistics in de functie Ritbegeleiding. Kristy zoekt in haar vrije tijd graag de gezelligheid op met familie en vrienden. Daarnaast houdt zij van wandelen in het bos of in natuurgebieden. 

Melis Logistics heeft per 1 oktober 2022 de transportactiviteiten van Synerlogic overgenomen. Kristy was werkzaam bij Synerlogic als planner. Melis Logistics is voor Synerlogic het totale transport gaan verzorgen, van planning tot aan levering. Voor Kristy hield haar functie als planner bij Synerlogic hierdoor op, destijds heeft zij de keuze gemaakt om met het transport mee te gaan naar Melis Logistics. “Zo ben ik bij de Melis familie terecht gekomen”.  

Als ritbegeleider werk je nauw samen met de planning en ben je de contactpersoon van de chauffeur. “We houden natuurlijk de hele dag de ritten in de gaten en als er problemen zijn met een chauffeur gaan we deze proberen op te lossen” Dit zorgt ervoor dat de chauffeur zijn of haar werk goed kan uitvoeren en alle zendingen netjes op tijd afgeleverd worden bij de klant.  
“Op de ritbegeleiding werken we net als de planners in verschoven diensten, zodat er altijd iemand aanwezig is en we de juiste begeleiding kunnen bieden aan de chauffeurs”.  

Kristy vindt de sfeer bij Melis erg prettig om in te werken. “De informele sfeer zorgt ervoor dat je bij Melis Logistics echt jezelf kan zijn”.  
Ondanks dat Melis Logistics een snel groeiend en dynamisch bedrijf is, behouden we wel het familiegevoel zoals het bedrijf ruim 100 jaar geleden oorspronkelijk is opgezet.  
De kenwaarden samen, open, kwaliteit, creativiteit en passie komen dan ook dagelijks naar voren. “Bij Melis Logistics doe je het niet alleen, maar doen we het samen”.