Staat jouw vacature er niet tussen?

Doe dan een open sollicitatie!

Bob

Werken bij een hecht familiebedrijf Goed onderhouden wagenpark Groei met ons mee

Bob Kropman (36) heeft thuis een lieve vriendin en 2 kinderen. Houdt van fietsen en voetballen maar een lekker biertje op het terras is ook altijd een goed idee. 

Hoe kwam Bob bij Melis terecht?
In juli 2021 is Bob 3 jaar werkzaam bij Melis in de functie van Customer service medewerker (back office CS). Hiervoor werkzaam geweest bij andere firma, maar de werktijden van een planner was niet te combineren met het vaderschap thuis, teveel uren en te weinig thuis. Dat heeft Bob de stap laten maken naar Melis. In juli 2018 is Bob het Melis team komen versterken, ook al bestond het team toen der tijd uit nog maar 8 werknemers. ‘Ik had gesolliciteerd op vacature bij CS, maar er bestond nog helemaal geen afdeling CS. Dit deed de planning allemaal toen. ”Nu kan je zien hoe snel het bedrijf gegroeid is, we zijn met 23 man op het kantoor werkzaam”. De werkzaamheden van Bob bestaan grotendeels uit het regelen en rondmaken van de facturatie binnen de afdeling en het bedrijf, orders invoeren, orders wijzigen, tariefaanvragen en elke dag een loods opname. De back office van de customer service. 

Wat zijn volgens Bob de voordelen van Melis?
Bob heeft een goede ervaring met Melis, het is een heel snel groeiend bedrijf. Het word steeds groter en breder. De werksfeer is goed, het is hard werken maar er is ook genoeg tijd voor een lolletje. Het werk maakt het leuk omdat het zo afwisselend is, je hebt klantcontact, je bent bezig met veel verschillende werkzaamheden, facturatie vind ik leuk om te doen. De collega’s die ik heb maken het werk ook leuk, het is gezellig en hebben allemaal wel ongeveer dezelfde doelgroep en interesses. Ik ga altijd met goede zin naar het werk, natuurlijk zijn er problemen of dingen die ik anders zou willen maar daar zijn nog geen oplossingen voor. 

Melis is een aanrader als werkgever
Ik zou mensen wel aanraden om bij Melis te komen werken, het is leuk, dynamisch bedrijf en er is veel te doen. Als iemand logisch kan nadenken, gezond verstand heeft en affiniteit met transport en wil werken voor Melis.