Staat jouw vacature er niet tussen?

Doe dan een open sollicitatie!

Anke

Werken bij een hecht familiebedrijf Goed onderhouden wagenpark Groei met ons mee

Anke Muyser
Warehouse Coördinator

Anke Muyser is 27 jaar en woont in Arnhem. Haar vrije tijd brengt ze graag met familie en vrienden door. Daarnaast is Anke in de sportschool te vinden waar ze de snacks eraf sport, aangezien ze naast haar werk in het Warehouse voor alle collega’s van Melis Logistics op de vrijdagmiddag friet bakt in de foodtruck. Dit doet zij samen met onze Manager Sfeer & Stijl Ton de Heus.

Hoe kwam Anke bij Melis terecht?

In juli 2022 is Anke begonnen bij Melis Logistics als Assistent Meewerkend Voorman. Zij is begonnen via het uitzendbureau Impact en is in mei 2023 officieel in dienst gekomen bij Melis Logistics, hiermee is haar functie veranderd naar Warehouse Coördinator. Anke is blij dat ze nu bij Melis Logistics in dienst is.
Voor het Warehouse Duiven is zij het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers en zorgt zij voor een vloeiend loopproces van order picken. Daarnaast kunnen de collega’s van het Warehouse-team bij haar terecht voor allerlei vragen.
Anke is erg positief over Melis en raad dan ook mensen aan om te komen werken bij Melis.

Anke wil blijven groeien binnen Melis

Melis is een snel groeiend bedrijf, waarbij leren en ontwikkelen hoog in het vaandel staan. “Ik heb natuurlijk al de stap gemaakt van Assistent Meewerkend Voorman naar de functie Warehouse Coördinator”. Toch heeft Anke nog steeds de ambitie om door te groeien en meer te leren over de logistieke transportwereld.