EmailTwitterFacebookLinkedIn

Weekend Vrachtwagenchauffeur CE

Gezocht weekend Vrachtwagenchauffeur

Functie omschrijving

Wanneer iedereen nog op één oor ligt, begint jouw werkdag. Jij weet als ervaren vrachtwagenchauffeur dat geen dag hetzelfde is! De ene dag rijd jij regionale ritten, de andere dag rijd je door het hele land. Bij Melis Logistics beschik jij over de nieuwste materialen en bieden wij bij goed functioneren uitzicht op een vast contract. Er heerst een gezellige en informele sfeer onder collega’s, een goed voorbeeld hiervan is de wekelijkse vrijdagmiddag borrel in onze gezellige kantine en de vele activiteiten die georganiseerd worden. Jij zorgt ervoor dat de klanten op tijd worden bevoorraad. Met jouw rijstijl weet jij je als weggebruiker positief te onderscheiden. Je bent iemand die accuraat werkt en van aanpakken weet.

Wij zijn op zoek naar vrachtwagenchauffeurs (Rijbewijs CE) voor zaterdag en/of zondag. Voor rijden op de zaterdag krijg je 150% betaald en op de zondag zelfs 200%! Wil jij een goed salaris verdienen voor 2 dagen werken, meld je dan snel aan! Je vervoert producten op pallets en het werk is fysiek niet zwaar doordat je met een elektrische pompwagen kan werken. Ervaring in de winkeldistributie is een prè, maar geen harde eis.

Naast een zeer afwisselende baan, bieden wij jou het volgende:

  • Marktconform salaris (+ weekendtoeslag);
  • 27,5 vakantiedagen;
  • Melis Logistics contract

Functie eisen

Groot rijbewijs (C en E), inclusief code 95;

Ervaring met een trailer in de winkeldistributie (is een pré, maar geen harde eis);

Ervaring met een laadklep en pompwagen

Bedrijfsprofiel

Melis Logistics is een volwaardige logistieke dienstverlener, zowel in Nederland als in het buitenland. Een echt familiebedrijf, waarbij het creëren van een fijne werkomgeving voor het team, het bieden van een betrouwbare dienstverlening aan haar klanten en een hoge leverbetrouwbaarheid centraal staan.

Hebben wij jouw interesse gewekt en wil jij ons team komen versterken? Solliciteer dan nu. Vragen, neem gerust contact met ons op via het nummer: 026-36 11 333 of stuur een WhatsApp berichtje naar: 06-42040525.

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs).


Vacaturekenmerken

Type functie