EmailTwitterFacebookLinkedIn

Charters/eigen rijders gezocht, standplaats Duiven

Ben jij een charter of eigen rijder en op zoek naar nieuwe opdrachten? Lees dan snel verder! 

Melis Logistics is een volwaardige logistieke dienstverlener, zowel in Nederland als in het buitenland. Een echt familiebedrijf, waarbij het creëren van een fijne werkomgeving voor het team, het bieden van een betrouwbare dienstverlening aan haar klanten en een hoge leverbetrouwbaarheid centraal staan.

Melis Logistics is al jaren een snel groeiende organisatie. Gezien de continue groei van onze organisatie en volumes, zijn wij op zoek naar vaste charters als uitbreiding op de bestaande groep charters!

Wij zijn op zoek naar charters die net als Melis Logistics kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij respecteren de wensen van een ieder en proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar rekenen ook op flexibiliteit.

Als charter bij Melis Logistics word je meegenomen in de dagelijkse Benelux planning, met Nederland als speerpunt.

Als team-member van de Melis familie krijg je dezelfde ritten en mogelijkheden als medewerkers bij ons in loondienst. Dit houdt in dat je ook gebruik kunt maken van onze opleidingsmogelijkheden voor bijvoorbeeld code 95. Wij vinden team spirit belangrijk en daarom investeren we graag in langdurige samenwerkingen.

Ben jij in het bezit van de nodige papieren en vergunningen? Dan kan jij direct aan het werk namens Melis Logistics. Mocht dit nog niet van toepassing zijn, kunnen wij ook hulp bieden bij het aanvragen van de Niwo-vergunning en de overbruggingsperiode wanneer je nog geen Niwo-vergunningen hebt.

Heb je een ADR certificaat en uitrusting, dan is dat mooi meegenomen!

Je kunt rekenen op een snelle, maar ook correcte betaling met marktconforme tarieven.

Hebben wij jouw interesse gewekt en wil jij ons team komen versterken? Reageer dan nu. 

Vragen, neem gerust contact op met Alex de Geest middels geest@melislogistics.nl of via het nummer 026-36 11 333.

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs).

 

 

Vacaturekenmerken

Type functie