Staat jouw vacature er niet tussen?

Doe dan een open sollicitatie!

Weekend chauffeur

Werken bij een hecht familiebedrijf Goed onderhouden wagenpark Groei met ons mee

Wil jij in het weekend als chauffeur werken? Wij van Melis Logistics zijn altijd op zoek naar enthousiaste weekend chauffeurs die de mooiste ritten willen maken door de hele Benelux. Als weekend chauffeur maak jij onze klanten in het weekend blij met vracht. Een belangrijke functie, aangezien veel van onze klanten in het weekend vracht verwachten. Bekijk onze vacatures en reageer op jouw droombaan.

Wat doe je als weekend chauffeur?

Als weekend chauffeur ben je werkzaam in de winkeldistributie. Je zorgt ervoor dat je netjes jouw goederen op de plaats van bestemming vervoert. Met jouw positieve houding en enthousiaste uitstraling ben jij ons visitekaartje en zorg jij voor een nette aflevering van de vracht. Als weekend chauffeur rijd je voornamelijk regionale ritten, dus blijf je vaak gewoon in Nederland

Geef zelf aan of je zowel op zaterdag of zondag wilt werken of dat je één dag wilt rijden: de keuze is aan jou. Een baan als weekend chauffeur is perfect om te combineren naast je huidige werk. Ideaal dus het rijden van een vrachtwagen écht tot jouw passie behoort.

Weekend chauffeur gezocht: de mogelijkheden

Als weekend chauffeur is het belangrijk dat je beschikt over je C- of CE-rijbewijs. Met een C- of CE-rijbewijs op zak ben jij bevoegd om te rijden met een vrachtwagen. Heb je nog geen C- of CE-rijbewijs, maar lijkt het je toch leuk om aan de slag te gaan als weekend chauffeur? Laat je dan opleiden in onze Driving Academy. Je haalt jouw rijbewijs geheel op onze kosten. Bovendien heb je altijd een baangarantie. Een mooie kans dus om een leuke baan in het weekend te creëren.

Waarom werken bij Melis Logistics?

Wil je als weekend chauffeur CE aan de slag gaan bij Melis Logistics? Dan profiteer je van heel veel voordelen. Allereerst kom je te werken in een gezellig familiebedrijf waar je vanaf dag één in wordt opgenomen. Daarnaast geldt dat je tijdens het inwerktraject altijd een mentorchauffeur krijgt aangewezen. Deze chauffeur maakt jou wegwijs binnen jouw eerste weken en zorgt ervoor dat jij je helemaal welkom voelt binnen ons bedrijf. Een andere reden waarom het een aanrader is om voor Melis Logistics te kiezen is dat flexibiliteit hoog bij ons in het vaandel staat. Geef aan wat jou het beste uitkomt qua werktijden en welke routes je leuk vindt: zo vul jij jouw eigen droombaan in.

Reageer op onze weekend chauffeur vacatures

Heb jij jouw droombaan gevonden tussen onze weekend chauffeur vacatures? Klik op de sollicitatiebutton, stuur je cv naar ons en wie weet verwelkomen we je binnenkort wel als onze nieuwe collega.