Staat jouw vacature er niet tussen?

Doe dan een open sollicitatie!

Vrachtwagenchauffeur vacatures

Werken bij een hecht familiebedrijf Goed onderhouden wagenpark Groei met ons mee

Wil jij rijden in een vrachtwagens die zijn voorzien van de meest geüpdate systemen? En wil jij graag onderdeel uitmaken van een gezellig en hecht familiebedrijf? Neem dan eens een kijkje tussen onze vrachtwagen chauffeur vacatures. Wij hebben diverse vrachtwagen chauffeur vacatures waar jij op kan reageren. Of je nu ervaring hebt of niet, er is altijd wel een vrachtwagen chauffeur vacature die bij jou past. Kijk je mee?

Vrachtwagenchauffeur vacatures: starters en ervaren

Wanneer je op zoek gaat naar een leuke vrachtwagenchauffeur vacature vind je bij ons diverse vacatures waar je op kan reageren. We bieden zowel voor startende chauffeurs als ervaren chauffeurs een leuke uitdaging. Zo kunnen toekomstige chauffeurs zelfs bij ons in opleiding om vrachtwagen chauffeur te worden. Deze opleiding wordt door ons betaald! Erg aantrekkelijk dus als jij een carrièreswitch overweegt of kennis wilt maken met dit mooie vak.

Ook wanneer je een meer ervaren chauffeur bent dan kan je bij ons jouw droombaan vinden. Eén van onze specialismen is dat we kooiaap transport regelen. Lijkt dit je iets? Reageer dan op één van onze vrachtwagenchauffeur CE kooiaap vacatures. Wil jij je graag specialiseren in het vervoeren van stukgoed? We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe stukgoed chauffeurs. Reageer hierop als dit iets voor jou is.

Vrachtwagenchauffeur vacatures: vind jouw ideale baanmatch

Ook wat betreft werktijden is er bij ons veel mogelijk. Heb je de voorkeur om voornamelijk doordeweeks te werken of wil jij liever in het weekend aan de slag gaan op parttime basis? Neem onze vrachtwagen chauffeur vacatures door en vind jouw ideale baanmatch. Heb je toch iets andere wensen dan je leest in onze vrachtwagenchauffeur vacatures? Geef het alsnog aan, dan kijken wij naar wat er mogelijk is.

Waarom werken bij Melis Logistics?

Vind jij het belangrijk om samen te kunnen werken, ondanks dat je veel zelfstandig in je vrachtwagen rijdt? Wij doen er alles aan om jouw werk zo fijn mogelijk te maken. Met een mentorchauffeur, een goed onderhouden vrachtwagen en voldoende doorgroeimogelijkheden willen wij voor jou een werkgever zijn die je verdiend.

Reageer op onze vrachtwagenchauffeur vacatures

Heb jij jouw droombaan gevonden tussen onze vrachtwagenchauffeur vacatures? Klik op onze sollicitatiebutton, laat jouw cv achter en wie weet verwelkomen we je binnenkort wel als onze nieuwe collega.