Staat jouw vacature er niet tussen?

Doe dan een open sollicitatie!

Vrachtwagenchauffer vacatures Gelderland

Werken bij een hecht familiebedrijf Goed onderhouden wagenpark Groei met ons mee

Stukgoedchauffeur – Duiven
Ben jij een echte stukgoed chauffeur die op zoek is naar een allround functie? Lees dan snel deze vacature en wie weet ben jij binnenkort werkzaam als logistiek professional bij Melis Logistics.
Vacature bekijken
Vrachtwagenchauffeur Lidl (CE) – Oosterhout GLD
Ben jij het lange wachten bij distributiecentra zat? Maar ben jij wel verzot op het chauffeurs vak? En wil je de ondanks de corona zeker zijn van een baangarantie? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een vrachtwagenchauffeur voor in de winkeldistributie omgeving Oosterhout GLD.
Vacature bekijken

Woon jij in of nabij Gelderland en ben je op zoek naar een leuke baan in de transportwereld? Laat je dan inspireren door onze vacatures voor vrachtwagenchauffeur in Gelderland. Ons warehouse is gevestigd in Duiven en Oosterhout en is daarom de ideale uitvalsbasis voor als je op zoek bent naar een leuke baan in Gelderland en omgeving. Rijd met jouw vrachtwagen door de Benelux en geniet van de meest prachtige routes. Neem een kijkje tussen onze vacatures en reageer op jouw favoriet.

Vacatures vrachtwagenchauffeur Gelderland: vind jouw droombaan

Wanneer je als vrachtwagenchauffeur op zoek bent naar een leuke baan dan kan je bij heel veel bedrijven terecht. Wil je echt werken binnen een bedrijf waar passie voor transport centraal staat? Neem dan een kijkje tussen onze vacatures voor vrachtwagenchauffeur in Gelderland bij Melis Logistics. Met meer dan 100 jaar ervaring in de transportbranche weten we precies wat een vrachtwagenchauffeur zoekt in een werkgever. Denk aan voldoende inwerkbegeleiding, genoeg uitdaging en veel ontwikkelingsmogelijkheden. Bovendien is ons wagenpark altijd helemaal goed onderhouden. Zo rijd jij altijd in een betrouwbare wagen die is voorzien van high-end uitrusting.

Vacatures vrachtwagenchauffeur Gelderland: de mogelijkheden

Parttime of fulltime? De keuze is aan jou. Als je kijkt tussen onze vrachtwagenchauffeur vacatures in Gelderland, dan vind je heel veel verschillende vacatures waar je op kan reageren. Wil je graag overdag werken of wil je 's avonds de weg op? En wil je graag alleen in Nederland rijden of vind je het ook leuk om Benelux te ontdekken? We zijn altijd wel op zoek naar mensen die zich graag bij ons aansluiten om als vrachtwagenchauffeur te werken.

Of je nu kooiaap transport of stukgoed transport wilt vervoeren: de keuze is aan jou. We zijn zowel op zoek naar C-chauffeurs als CE-chauffeurs. Zelfs als je nog geen papiertje hebt kan je bij ons in dienst treden. Via onze Driving Academy leiden we je in ongeveer drie maanden op tot bevoegd chauffeur.

Waarom werken bij Melis Logistics?

Als transportbedrijf vinden we het belangrijk dat alle zaken goed zijn geregeld. Dit geldt zowel voor de ritten die je maakt, maar ook op persoonlijk gebied. We luisteren altijd naar jouw wensen en proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Wil je bijvoorbeeld graag in het weekend werken? Of vind je het fijn om zoveel mogelijk ritten te maken naar de Randstad? Deel dit altijd met ons, zodat we jouw wensen kennen. Binnen ons hechte familiebedrijf is het ook altijd mogelijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Laat jezelf opleiden via onze Driving Academy en kijk eens een dagje mee met een collega. Zo weet je meteen wat er allemaal nog meer mogelijk is. Want echt, we stippelen graag een mooie route voor jou uit op carrièrevlak.

Reageer op onze vacatures voor vrachtwagenchauffeur in Gelderland?

Ben jij nog net zo enthousiast en wil jij graag een vrachtwagen chauffeur in Gelderland worden? Reageer dan op één van onze vacatures voor vrachtwagenchauffeur in Gelderland. Klik op de sollicitatiebutton, laat je cv achter en wie weet verwelkomen we je binnenkort wel als onze nieuwe collega.