Staat jouw vacature er niet tussen?

Doe dan een open sollicitatie!

Ben je op zoek naar een leuke baan in de transportwereld waarbij je enkel binnenlandse ritten uitvoert? Bij Melis Logistics is het mogelijk. Ontdek onze leukste vacatures en ga als vrachtwagenchauffeur binnenland aan de slag. Van standaard ritten tot aan kooiaap of stukgoed transport: wij zijn altijd op zoek naar enthousiast personeel.

Vacature vrachtwagenchauffeur binnenland: word ons visitekaartje

Heb je een sterke voorkeur om alleen ritten uit te voeren in Nederland? Dat is bij Melis Logistics geen enkel probleem. Wij hebben een groot klantenbestand in Nederland en hebben voor jou altijd genoeg uitdagende ritten die je kan rijden. Van Groningen tot aan Maastricht: je rijdt elke dag de mooiste routes door Nederland. Daarbij komt het ook vaak voor dat je uiteindelijk je vaste routes rijdt. Het grote voordeel hieraan is dat je de klant leert kennen en de klant jou leert kennen. Je bent immers het visitekaartje van Melis Logistics. Geef jouw eigen voorkeur aan welke routes je leuk vindt om te rijden. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden bij het maken van de planning. Zo zorgen we ervoor dat jij jouw werk zo fijn mogelijk kan uitvoeren.

Diverse soorten vacatures vrachtwagenchauffeur binnenland

Zoek je een vacature als vrachtwagenchauffeur binnenland? Dit is een groot begrip. Aangezien het natuurlijk duidelijk is dat je enkel ritten rijdt in Nederland, is niet elke vacature hetzelfde. Zo zijn we soms bijvoorbeeld specifiek op zoek naar chauffeurs die doordeweeks willen rijden, maar hebben we ook speciale vacatures als chauffeur nationaal waar je op kan reageren als je ’s avonds of in het weekend wilt werken.

Daarnaast hebben we vacatures voor chauffeurs met een C rijbewijs, maar kan je ook bij ons terecht als je een CE-rijbewijs hebt. Bovendien is het mogelijk om jezelf te specialiseren. Zo zijn we altijd op zoek naar logistieke professionals die kooiaap of stukgoed transport op zich willen nemen.

Waarom werken bij Melis Logistics?

Als vrachtwagenchauffeur ben je veel alleen aan het werk. Toch is niet zo dat jij je bij ons ook alleen voelt. Integendeel zelfs. Vanaf dag één maak jij volwaardig deel uit van ons gezellige familiebedrijf. Een mentorchauffeur helpt jou de eerste tijd op weg en maakt jou wegwijs binnen ons bedrijf. Zo leer je binnen no time onze gemoedelijke cultuur kennen. Wij vinden het belangrijk dat je elke dag opnieuw weer met veel zin aan het werk gaat. Merk je door de tijd heen dat je klaar bent voor een vervolgstap in jouw carrière? Deel jouw dromen met ons. Wij kijken graag samen met jou hoe we jouw dromen kunnen verwezenlijken.

Reageer op een vacature vrachtwagenchauffeur binnenland

Zie jij een leuke vacature voor vrachtwagenchauffeur binnenland? Stuur jouw motivatiebrief naar ons en wie weet verwelkomen we je binnenkort wel als onze nieuwe collega. Ben je benieuwd met welk salaris als nationaal chauffeur je rekening moet houden? Een indicatie hiervan vind je altijd bij de vacature.