Staat jouw vacature er niet tussen?

Doe dan een open sollicitatie!

Zoek jij een uitdagende baan als chauffeur CE? Solliciteer dan op één een leuke vacature voor chauffeur CE. Als chauffeur CE krijg je bij Melis Logistics veel verantwoordelijkheden en voel jij je vanaf moment één helemaal welkom binnen onze gezellige Melis-familie. Ontdek gauw onze vacatures voor vrachtwagenchauffeur CE en reageer op jouw favoriet.

Vacature chauffeur CE: vind jouw droombaan

Beschik jij over het CE-rijbewijs of wil jij op onze kosten jouw CE-rijbewijs met Code 95 halen? Houd je aandacht dan vast, want dan vind je deze droombaan waarschijnlijk op deze pagina. Ga in Nederland of in de Benelux aan de slag als CE-chauffeur. Het is zelfs mogelijk om speciaal transport uit te voeren, zoals kooiaap of stukgoed.

Fulltime of parttime? Doordeweeks of in het weekend? Overdag of ’s avonds? Per vacature vind je een duidelijke omschrijving wat je kan verwachten van deze baan. Wil je toch liever parttime werken in plaats van fulltime? Laat het je dan niet weerhouden om alsnog te reageren op een één van de chauffeur CE vacatures. Vermeld in je sollicitatie wat jouw wensen zijn, hier spelen we maar al te graag op in. Dit doen we écht omdat wij ervan overtuigd zijn dat wanneer jij tevreden bent met jouw arbeidsvoorwaarden je dit ook uitstraalt tijdens het uitvoeren van jouw werkzaamheden.

Waarom werken bij Melis Logistics?

Er zijn diverse bedrijven waar je aan de slag kunt gaan als chauffeur CE. Maar waarom kiezen veel CE chauffeurs nu voor Melis Logistics? Met meer dan 100 jaar aan ervaring in de transportsector, weten wij precies wat een chauffeur nodig heeft om dagelijks met een blij gevoel te gaan werken. We investeren flink in ons wagenpark waardoor je altijd rijdt in goed onderhouden en innovatieve vrachtwagens. Verder geldt dat je nooit zomaar aan je lot wordt overgelaten. Een mentorchauffeur maakt jou de eerste dagen wegwijs binnen het bedrijf, zodat je altijd goed wordt ingewerkt. Ontdek je dat je toch graag een andere richting op wilt slaan? Er is altijd wel een plek op de ‘Melis-boom’. Wij geven je graag voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Reageer op jouw favoriete vacature voor chauffeur CE

Heb jij een leuke vacature voor chauffeur CE gezien? Klik op onze sollicitatiebutton, laat jouw cv achter en wie weet verwelkomen we je binnenkort wel als onze nieuwe collega.